Η Εταιρεία μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε εξυπηρετεί αδιάκοπτα και με συνέπεια όλο το πελατολόγιο της που κατά βάση οροθετείται στους Νομούς Χανιών και Ρέθυμνου.  Τον Ιανουάριο του 2019 η εταιρεία ξεκίνησε με νέο επιχειρηματικό σχεδιασμό δημιουργώντας ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής με το οποίο θα εξυπηρετεί όλη την επικράτεια της Ελλάδος.
Η βάση επιτυχίας μας είναι η αποτελεσματική και ευέλικτη οργάνωσή και το ανθρώπινο δυναμικό.
Οι επενδύσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο έχουν στόχο τη μεγιστοποίηση τόσο της λειτουργικότητας όσο και της αποδοτικότητας της οργάνωσης και των υπηρεσιών που παρέχει. Επενδύει στους ανθρώπους της γιατί πιστεύει ότι αποτελούν το πολυτιμότερο "κεφάλαιο" για την ανάπτυξη και την ευημερία της.
Η επιχείρηση έχει κατορθώσει να κατοχυρώσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση κορυφαίων εταιρειών των κλάδων δραστηριότητας και να διακριθεί στο πεδίο του τοπικού ανταγωνισμού. Τα αντιπροσωπευόμενα προϊόντα διακρίνονται για την ποιότητά τους, τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής τους, καθώς και για το εμπορικό τους σήμα.
Με στόχο την δυναμική διείσδυση στην αγορά και την ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών μας προμηθεύουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τα πιο «δυνατά» ονόματα της αγοράς .
Με όλες τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε εκτελούμε τριγωνικές η τετραγωνικές πωλήσεις και
καλύπτουμε όλες τις ετήσιες εμπορικές  συμφωνίες που έχουν με τους διάφορους ομίλους αγορών.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει όλων των ειδών τα καταστήματα τροφίμων (χονδρεμπόριο , σούπερ μάρκετ , μίνι μάρκετ , περίπτερα , εποχιακά σημεία , ξενοδοχεία , εστιατόρια , πλοία , δημόσιες υπηρεσίες ).

Για την πραγματοποίηση των παραγγελιών - διανομών η εταιρεία μας διαθέτει
ιδιόκτητες , υγειονομικά πιστοποιημένες εγκαταστάσεις 2.600 τ.μ ( 600 συντήρηση, 400 κατάψυξη, 1600 ξηρό φορτίο ).

Ο στόχος της για τα επόμενα χρόνια είναι να καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της και να προμηθεύει στο πελατολόγιο της  τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα. Γι' αυτό το λόγο επιλέγει προσεκτικά όλες τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται ,ώστε να είναι σίγουρη πως παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο καταναλωτικό κοινό.